Música

MÚSICA I MOVIMENT

de 4 a 7 anys

AULA JOVE

des dels 12 anys

MUSICOTERÀPIA

CRÉIXER AMB MÚSICA

de 8 a 13 anys

PROGRAMA LLIURE

des dels 12 anys

PROGRAMA PAGS

GRUPS INSTRUMENTALS

Música

MÚSICA I MOVIMENT

de 4 a 7 anys

CRÉIXER AMB MÚSICA

de 8 a 13 anys

AULA JOVE

des dels 12 anys

PROGRAMA LLIURE

des dels 12 anys

GRUPS INSTRUMENTALS

MUSICOTERÀPIA

PROGRAMA PAGS

MÚSICA I MOVIMENT

Un espai per jugar i experimentar ballant, escoltant música, tocant instruments de percussió petita i orff, cantant,… Descobrir, sensibilitzar, sentir i gaudir amb la música.
música

Música de 4 a 5 anys

18,50 € mensuals

Etapa de sensibilització i educació sensorial. Primer contacte amb la música amb una sessió setmanal de 45 minuts.

música

Música de 6 a 7 anys

36 € mensuals

Descoberta del llenguatge musical d’una manera molt sensorial, amb dues sessions setmanals de 45 minuts

CRÉIXER AMB MÚSICA

Programa adreçat a aquells fillets entre 8 a 13 anys que volen iniciar-se en la pràctica de l’instrument. Dins aquest programa els grups de llenguatge musical es fan segons edat i nivell.

música

Bàsic I

52 € mensuals

Els dos primers anys la pràctica musical serà articulada al voltant de l’inici de l’instrument.

Classes individuals de 30 minuts setmanals o classes en parella de
45 minuts.
Llenguatge musical amb dues sessions setmanals de 45 minuts.

música

Bàsic II

62 € mensuals

A partir del tercer any les classes individuals d’instrument
seran de 45 minuts setmanals.
Llenguatge musical amb una sessió setmanal de 60 minuts.

Es comença una col·lectiva Instrumental:
Es formaran en funció de l’edat i el nivell i disponibilitat de places.
Cor, banda, orquestra, cambra, combo…

Aula Jove

Adreçat a joves que vénen de seguir els programes bàsics o de fora de l’escola amb coneixements ja adquirits i que volen seguir fent música, descobrir altres estils, tocar en grup, aprendre i millorar amb el seu instrument.
música

AULA JOVE

62 € mensuals

Etapa d’aprofundiment amb instrument, harmonia, col·lectives diverses per triar i l’opció d’altres assignatures teòriques, com audició i dictat, impro, combo impro.

Combinació de les classes d’instrument amb altres assignatures teòriques o instrumentals per adaptar segons les necessitats de cada l’alumne/a.

Programa lliure

Dirigit a qualsevol entusiasta de la música que tingui o no coneixements, que es vulgui formar sense un pla d’estudis establert i unes obligacions curriculars.

Programa només disponible per a majors de 12 anys.

música

Teòriques i col·lectives instrumentals

36 € mensuals

Dins el programa lliure (tal i com el concepte ja indica) no hi ha cap pla d’ensenyament. Els alumnes del programa lliure tenen una sèrie d’assignatures per poder triar, sempre que hi hagi places i que en el cas de les assignatures grupals el nivell sigui el mateix que la resta del grup.

Llenguatge musical, hamonia, combo, cambra, quartet, improvització.

música

Instrument

62 € mensuals

Classes individuals a escollir d’una àmplia oferta d’instruments i estils. Tots els nivells i edats. No es requereixen coneixements previs de l’instrument ni de música.

Baix elèctric, bateria, bombardí, cant, clarinet, contrabaix, flauta, guitarra, guitarra elèctrica, oboè, piano, saxo, trombó, trompa, trompeta, tuba, viola, violí, violoncel.

Grups instrumentals

Fa referència als grups instrumentals de l’Emac (orquestres, bandes, big band, combos, grups teatrals, cors). Obert a tots els aficionats de dins i fora de l’escola. Amb diverses actuacions durant l’any.

música

Banda

Grup d’instrumentistes de vent i percussió. Els alumnes tenen l’oportunitat de sonar en una banda. Es fomenta la música en grup i la disciplina musical en col.lectiu interpretant un repertori actual i modern on els alumnes s’hi senten identificats i descobreixen una nova manera de compartir la música.

Cor

Adreçat a totes aquelles persones que els agradi cantar. Apendrem a afinar, a cantar i a dur el ritme amb les millors cançons de gospel i temes moderns.

Orquestra

Grup de corda on es fa repertori de totes les èpoques tenint especial cura de la consciència corporal, rítmica i d’afinació, però sobretot, cercant el gaudi de sonar bona música amb altres joves.

Combo

Un combo és un grup de música, una banda instrumental, on s’aprenen diferents estils musicals (jazz, swing, llatí o música moderna), i es treballa allò que és tocar en col·lectiu. Saxo, flauta, clarinet, violí, trombó, piano, guitarra, bateria, contrabaix, veu…

Big band

Formació on es troben instruments de vent (saxos, trompetes, trombons) juntament amb un combo de jazz (piano, guitarra, contrabaix, bateria) per crear junts, principalment, música de Swing. Incorporant a vegades un/a cantant per poder descobrir les diferents funcions d’aquesta formació dins el món del Swing...

Marching band

Conjunt d’instrumentistes de vents i percussió. L’objectiu a més de tocar junts en un ensemble introdueix elements de moviment i coreografia per complementar la base de l’educació musical, millorar les habilitats individuals de l’estudiant i proporcionar-los una experiència educativa i entretinguda.

Cambra

És un petit conjunt instrumental de formació variada: des de trios de corda amb piano, a quartets, quintets tant de corda com de vent

Musicoteràpia

Programa personalitzat, de sessions individuals, per a fillets/es i joves amb diversitat funcional que utilitza la música i els seus elements (so, ritme, harmonia i melodia) per optimitzar la qualitat de vida i millora de la salut i benestar físic, social, comunicatiu, emocional i intel·lectual.

música

Totes les edats

58 € mensuals

Classes individuals de 45 minuts setmanals

música

Preparatori Accés
Grau Superior Modern (PAG)

Programa personalitzat adreçat a alumnes que tenen com a objectiu presentar-se a les proves per accedir al Grau Superior. Aquest programa està disponible segons disciplina. Per accedir-hi cal superar prova de nivell.

PREPARACIÓ SUPERIOR I

 • Llenguatge musical I
 • Instrument I
 • Harmonia moderna I
 • Improvisació I
 • Combo-Improvisació I
 • Combo-repertori I
 • Audició i dictats I
 • Big-Band

PREPARACIÓ SUPERIOR II

 • Llenguatge musical II
 • Instrument II
 • Harmonia moderna II
 • Improvisació II
 • Combo-Improvisació II
 • Combo-repertori II
 • Audició i dictats II
 • Treball de memorització d’estàndards i de transport
 • Big-Band

Llenguatge musical

Classe col·lectiva on es treballen els elements de la notació musical i les terminologies del jazz i la música moderna per fer-ne un ús adequat, tant per a la lectura com per a l’escriptura.

Instrument

Les classes són individuals i el professor, que és el seu tutor, ajuda l’alumne a superar les dificultats que es van plantejant durant el seu recorregut i el doten d’eines per a l’auto-aprenentatge. Es treballa la lectura a vista, coneixements dels recursos harmònics, dels melòdics, dels rítmics i d’expressió de l’instrument.

Harmonia moderna

És una classe col·lectiva, on s’estudia la relació entre els diferents sons harmònics integrats dins del sistema tonal, en el context de la música popular del segle XX (Jazz, Música Llatina, brasilera, rock).
També es treballen els arranjaments i les tècniques d’escriptura per a diferents formacions instrumentals: anàlisi formal, escriptura per a secció rítmica, harmonitzacions per a tres, quatre i cinc instruments de vent, reharmonització i orquestració per a Big Band.

Improvisació

És una classe col·lectiva, on es treballen patrons, frases, solos, transcripcions, les regles del joc per poder donar diferents formes a l’estil triat i un vocabulari propi, a més de la memorització i el transport en les 12 tonalitats.

Combo improvisació

Classe col·lectiva on es treballen la improvisació i la utilització del material melòdic i harmònic. Es desenvolupa la capacitat d’utilitzar diverses eines per a la creació d’idees pròpies, a explorar materials sonors i a acompanyar melodies. També es treballa l’estructura i forma del tema, es fan transports i transcripcions de solos.

Combo-repertori

Combo especialitzat en treballar repertori propi de l’estil escollit (jazz o música moderna), incidint en la forma, l’estructura, les intros, els breaks, els solos, la improvisació…

Audició i dictats

És una classe col·lectiva, en la qual treballarem la comprensió rítmica, l’educació de l’oïda, l’audició, l’anàlisi formal i les transcripcions.

Big-band

Classe col·lectiva on l’alumnat podrà enriquir la seva formació instrumental en l’àmbit de la música Jazz. La participació en una gran formació instrumental, en la qual s’hi abordarà un repertori específic i englobarà de forma conjunta aspectes tècnics i idiomàtics d’aquest llenguatge.

Instruments emac

VENT

corda

PERCUSSIÓ

Aquesta web utilitza cookies pròpies. En fer clic en el botó Acceptar, acceptes l ús d aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad
Obriu WhatsApp
1
Escola Municipal Música, Arts escèniques
EMAC, necessites ajuda?