PRÉSTEC DE MATERIAL

NORMATIVA PRÉSTEC O LLOGUER ALUMNES EMAC

El centre ofereix un servei de préstec d’instruments per a l’alumnat de l’Escola amb la signatura d’aquest contracte i les següents condicions:

 • L’alumnat es compromet a mantenir i retornar en condicions òptimes l’instrument.
 • El desgast i reemplaçament del material fungible propi de l’instrument (canyes, cordes…) anirà a càrrec de l’alumne.
 •  En el cas que l’instrument o accessori hagi sofert algun desperfecte, s’haurà d’informar i retornar a l’escola per fer-ne una valoració. I si és necessària una reparació o substitució, l’import anirà a càrrec de l’alumne.
 • Si l’instrument que es presta no compta amb algun element o accessori l’escola li podrà demanar que el compri l’alumne (boquilla, arnés, arc, funda…). Es farà constar en el contracte i quedaran en propietat de l’alumne en el moment de la devolució de l’instrument.
 • Tindran prioritat a l’hora d’accedir al servei de préstec l’alumnat de primer any d’instrument.
 • La durada del préstec serà d’un any, prorrogable d’any en any, sempre que no hi hagi la necessitat de deixar-ho a alumnes que faci menys temps que han començat instrument.
 • Sense perjudici que el contracte pugui ser renovat durant anys, l’instrument no arribarà mai a ésser propietat de l’alumne.
 • La devolució de l’instrument per a la seva revisió es farà dins la primera setmana de setembre del curs següent.
 • El professorat respectiu dels diferents instruments seran els responsables d’assegurar el bon estat de l’instrument a l’inici del préstec així com de comprovar que es retorna en bones condicions.
 • La devolució de l’instrument, per part de l’alumne es podrà fer en qualsevol moment del curs i es deixaran de cobrar les quotes des del moment que s’hagi lliurat i fet la comprovació de l’estat en que es troba.
 • En cas d’observar-se un mal ús, l’escola procedirà a la cancel·lació del present contracte.
 • En cas de pèrdua o robatori de l’instrument o de patir un desperfecte que el malmeti totalment, el prestatari haurà d’indemnitzar a l’EMAC amb el valor de l’instrument nou o, si és el cas, lliurar-ne un altre de la mateixa marca i model, o de la mateixa qualitat i característiques, que determini l’EMAC.
 • El preu del préstec que es cobra en el rebut de cada mes i en un únic rebut per als mesos d’estiu:

o 6 €/ mes primer any de contracte

o 8€/mes a partir del segon any

L’escola disposa de:

Instruments de vent: flauta, clarinet, trompeta, trombó, bombardí, saxo, oboè i trompa

Instruments de corda: violí, viola, violoncel i contrabaix

Instruments de corda polsada: guitarra clàssica, guitarra elèctrica i baix elèctric

En cas que no sigui possible oferir un instrument en servei de préstec a tots els alumnes de primer any tindran prioritat per accedir:

– Alumnes menors de 18 anys

– Persona en situació de desatenció o risc d’exclusió social

– Acreditació de discapacitat per part d’algun membre de la família superior del 33%

– Famílies monoparentals o nombroses.

Si així i tot segueix sense haver-hi prou disponibilitat es realitzarà un sorteig entre tots els alumnes restants.

L’EMAC també pot deixar en préstec, de manera puntual instruments i material fora de l’entorn escolar, ja sigui a altres entitats com a persones externes i ajudar a facilitar les possibilitats d’activitats. En aquests casos les condicions poden variar.

Aquesta web utilitza cookies pròpies. En fer clic en el botó Acceptar, acceptes l ús d aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad
Obriu WhatsApp
1
Escola Municipal Música, Arts escèniques
EMAC, necessites ajuda?