Projecte educatiu

PRESENTACIÓ EMAC

L’EMAC, i en consequència l’AMC com a entitat gestora del servei amb més de vint anys de trajectòria, és el centre d’educació musical i arts escèniques de referència a Ciutadella. Té com a objectiu principal ser un centre obert i dinàmic, compaginant la seva vessant educativa amb el desenvolupament de projectes socials per tal de fer arribar la sensibilitat musical i de les arts escèniques als diferents sectors de la societat.
El projecte de serveis musicals municipals busca un context on no hi hagi només melodia, ritme i harmonia, té un objectiu que va més enllà, vol ser una formació permanent, en educació, però també en desenvolupament personal i valors relacionals. Ha de ser un instrument més al servei de Ciutadella com a Ciutat Educadora. Un projecte que posi l’accent en la comunitat, en la formació al llarg de la vida, en la igualtat i la convivència, en la identitat cultural i com a poble. I aquests eixos vertebradors d’un projecte de Ciutat els agafarem com a nostres, per aconseguir un projecte que sigui un referent educatiu, social i cultural.
Amb això, el concepte d’escola de l’EMAC és clar: un centre acollidor, flexible, de qualitat i obert a tota la ciutadania i a tota la diversitat que d’ella es desprèn. Un centre, per tant, no discriminatori, adequat a qualsevol persona, independentment dels seus interessos musicals, de la seva edat, de les seves aptituds o de la seva economia. Un centre que, amb aquest ventall tan ampli de persones beneficiades, ha d’obrir també, per força, diferents funcions dins la societat, no basant-se doncs només en una funció purament de formació musical, sinó també duent a terme una funció educativa, terapèutica, i de cohesió social i cultural. Un centre que no basa la seva feina en l’especialització instrumental i que, en canvi, sí posa l’accent en la seva contribució al creixement integral de la persona, mitjançant la música i les arts escèniques, i en el treball de cooperació que d’ella se’n deriva. D’aquesta manera, petits i grans podran trobar un centre proper, amb garanties de qualitat, on puguin desenvolupar i fer créixer la seva passió per la música.
Aquesta web utilitza cookies pròpies. En fer clic en el botó Acceptar, acceptes l ús d aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad
Obriu xat
1
Escola Municipal Música, Arts escèniques
EMAC, necessites ajuda?